In gebed voor Lukumbi

Stichting YOU Lukumbi

Donderdag waren wij weer in Lukumbi. We kwamen een moeder tegen die aan het werk was, haar baby had ze meegenomen. We hebben een goed gesprek met haar gehad en haar bemoedigd. Ze is een hardwerkende vrouw. God heeft haar op het oog om haar leven te veranderen.

Na deze ontmoeting gingen we door naar onze gebedsgroep uit Lukumbi. We hebben samen weer specifiek voor het dorp gebeden en voor Stichting YOU. Na het gebed namen we de tijd voor fellowship met de families, waar we naar hun levenssituaties luisterden en elkaar mochten bemoedigen. Veel van hen hebben last van hun rug, benen en buik. We hebben hier al vaker voor gebeden. Vandaag hoorden we getuigenissen over de vooruitgang. We zijn God dankbaar voor de getuigenissen en wij geloven voor complete genezing van deze vrouwen. De vrouwen zijn gelukkig bezig met de manden en ze willen hun creativiteit gebruiken om nog meer producten te ontwikkelen die verkocht kunnen worden.

Verhaal van Abudallah

Aan het eind van de avond, toen Isaac iets deelde uit de Bijbel, stond Abudallah op. Hij sprak Isaac aan als Pastor en bedankte hem voor de mooie woorden. Hij vertelde dat hij Christen wilde worden, maar elke keer wanneer hij een kerk bezocht was hij niet overtuigd om Jezus aan te nemen. Op deze avond nam hij de beslissing om dat wel te doen. Hij vertelde dat hij Jezus wil aannemen in zijn leven en Hem wil volgen. Isaac werd stil en blij. Andere aanwezigen kregen ook een vreugdevol gevoel. Dit terwijl ze niet allemaal gelovig zijn. Isaac riep Abudallah naar voren om met hem te bidden en zijn leven aan Jezus te geven en nodigde hem uit om naar onze kerk te komen. Na deze bekering werden ook de vrouwen die erbij waren meer open en deden de rest van de avond met ons mee in gebed en worship. Wat een mooie avond!

Jessie en Isaac

We willen u graag op de hoogte houden van wat Stichting YOU doet. U kunt ook meeleven door u te abonneren op onze nieuwsbrief of onze Instagrampagina en Facebookpagina regelmatig in de gaten te houden. Hier verschijnen veel filmpjes over onze activiteiten.

Geef een reactie