Update Family encouragement program

Geschreven door Isaac

Een maand geleden bezochten we mr. Kizza met het team van Stichting YOU. Hij woont samen met zijn vrouw en drie kleinkinderen. Zijn kleinkinderen zijn 3,5 en 8 jaar. Toen we bij mr. Kizza aankwamen, was hij ziek. Hij had moeite om aan medicatie te komen en het ziekenhuis was een uur lopen vanaf zijn huis. We besloten om voor hem en zijn familie te bidden. Vandaag kwam mr. Kizza naar ons kantoor. Hij vertelde hoe God hem heeft genezen en beter heeft gemaakt. Hij bedankte ons voor de gebeden. Wat een mooi verhaal!

Vandaag zijn we langs geweest bij mevrouw Namata. Zij is heel goed in het maken van de manden die de vrouwen nu verkopen. Ze woont alleen samen met haar dochter. Met het geld wat ze verdient met de manden heeft ze een stukje land gekocht waar ze nu een huisje op aan het bouwen is. Ik vond het bijzonder om deze vrouw te ontmoeten. Met het kleine beetje geld wat ze verdient, onderhoudt ze haar familie. Mevrouw Namata zal snel bij ons project komen kijken.

Resty

Een andere vrouw, Resty, die we hebben ontmoet, is bezig met het verbouwen van koffie. Daarnaast maken ze bakstenen. Met het kleine beetje geld onderhoudt ze haar familie. Haar man heeft een psychologische aandoening en is op dit moment aan het herstellen.

Deze donderdag gaan we weer naar Lukumbi en zullen we jullie op de hoogte houden!

Geef een reactie