Over ons

Over ons

Missie en visie, het bestuur en het thuisfrontteam.

Wij zijn Isaac en Jessie. We hebben allebei een hart voor jongeren en gezinnen en willen in Oeganda in samenwerking met kerken en organisaties de kwetsbare jongeren in een community helpen sociaal en geestelijk tot hun doel te komen. We willen dat de kerk meer invloed heeft in de community op een creatieve manier, om de jeugd en gezinnen hoop voor de toekomst te geven.

Missie, visie en doelstellingen

Stichting YOU heeft als doel om (kansarme) mensen, met de focus op jongeren en gezinnen, te bereiken en te ondersteunen door middel van diverse projecten, echter niet beperkt daartoe, dit alles vanuit een christelijk oogpunt om het evangelie van Jezus Christus uit te dragen.

Visie
Iedere jongere is waardevol in Gods ogen. Hun gaven en talenten doen er toe. Stichting YOU wil jongeren in uitzichtloze situaties een veilige, gezonde en liefdevolle leefomgeving bieden waarin zij de kans krijgen om zich te ontwikkelen en ontplooien. Door het bieden van acute en duurzame hulp in diverse vormen willen wij dat elke jongere van betekenis kan zijn in de maatschappij.

Missie
Wij willen dat elke jongere in Oeganda mag dromen van een mooie toekomst. Samen met God willen wij deze toekomstdroom werkelijkheid maken. YOU make a difference.

Het bestuur

Uitleg over het bestuur

Jessie Bakaluba – van Mierlo
> Lees meer
Melanie Hazenberg
> Lees meer
Kristi Camphuysen bestuur Stichting YOU
Kristi Camphuysen
> Lees meer
Stichting YOU_Logo wit

Thuisfrontcommissie

De thuisfrontcommissie denkt mee over verschillende zaken en houdt contact met de gemeente thuis. In de thuisfrontcommissie zitten:

Isaac, Jessie, Melanie, Alida, Kristi, Wim, Elise en Dave.

> Lees hier meer over de thuisfrontcommissie