Over ons

Over ons

Missie en visie, het bestuur en het thuisfrontteam.

Wij zijn Isaac en Jessie. We hebben allebei een hart voor jongeren en gezinnen en willen in Oeganda kwetsbare jongeren helpen om op sociaal en geestelijk vlak tot hun doel te komen. Dit doen we door het bieden van familie ondersteuning, door middel van kindsponsoring. We kijken samen naar wat nodig is. Dit kan zijn financiële hulp, bijvoorbeeld door het betalen van schoolgeld en materialen, maar ook maatschappelijke en geestelijke hulp.

Missie, visie en doelstellingen

Stichting YOU heeft als doel om (kansarme) mensen, met de focus op jongeren en gezinnen, te bereiken en te ondersteunen door middel van diverse projecten, echter niet beperkt daartoe, dit alles vanuit een christelijk oogpunt om het evangelie van Jezus Christus uit te dragen.

Visie
Iedere jongere is waardevol in Gods ogen. Hun gaven en talenten doen er toe. Stichting YOU wil jongeren in uitzichtloze situaties een veilige, gezonde en liefdevolle leefomgeving bieden waarin zij de kans krijgen om zich te ontwikkelen en ontplooien. Door het bieden van acute en duurzame hulp in diverse vormen willen wij dat elke jongere van betekenis kan zijn in de maatschappij.

Missie
Wij willen dat elke jongere in Oeganda mag dromen van een mooie toekomst. Samen met God willen wij deze toekomstdroom werkelijkheid maken. YOU make a difference.

Het bestuur

Als bestuur zijn wij verantwoordelijk voor Stichting YOU. Als je vragen hebt over de stichting kun je contact met ons opnemen.

Jessie van Mierlo
Jessie Bakaluba – van Mierlo
Voorzitter
> Lees meer
Melanie Hazenberg
Secretaris
> Lees meer
Kristi Camphuysen
Penningmeester
> Lees meer

Thuisfrontcommissie

De thuisfrontcommissie denkt mee over verschillende zaken en houdt contact met de gemeente thuis. In de thuisfrontcommissie zitten:

Isaac, Jessie, Melanie, Alida, Kristi, Wim, Elise en Dave.

> Lees hier meer over de thuisfrontcommissie