Team

Stichting YOU Team

Het bestuur van Stichting YOU bestaat uit drie leden. De thuisfrontcommissie bestaat uit acht leden. Daarnaast zijn er veel mensen die Stichting YOU op vrijwillige basis ondersteunen met diverse taken.

In 2015 leerden wij elkaar kennen in onze thuisgemeente in Nieuwegein en in februari 2018 zijn we getrouwd. In de eerste jaren groeiden we naar elkaar toe en vonden in elkaar het verlangen om de zending in te gaan. Isaac voelde zich geroepen om uit te delen, wat hij ooit als kind ontvangen had in Oeganda, de liefde van Christus die naar hem toekwam door Zwitserse zendelingen, die zijn leven heeft veranderd. Naast zijn werk, heeft hij de opleiding Missionair Werk gevolgd. Jessie voelde zich al jong geroepen om te werken met kinderen in nood. Na haar opleiding Kinderopvang, heeft ze er daarom voor gekozen om de DTS bijbelschool in Brazilië te doen.

Jessie van Mierlo
Jessie Bakaluba – van Mierlo
Voorzitter

Samen hebben wij in onze thuisgemeente gediend in het jeugd en kinderwerk en in een sport community van Atletes in Action. Hier hebben wij God zien werken in het leven van jongeren en kinderen doordat er mooie vriendschappen ontstonden die een basis waren voor mooie persoonlijke gesprekken. Hierdoor zijn wij ook zelf gegroeid in onze relatie met God. Tijdens onze eerste twee reizen naar Oeganda is ons verlangen voor het zendingswerk in Oeganda bevestigd. In dit land willen wij God dienen.

Isaac Bakaluba

Ik ken Jessie al sinds de middelbare school waar we bevriend raakten. In 2019 vertelde ze me over Isaac en over hun droom om in Oeganda aan de slag te gaan. Ik heb zelf ook een hart voor kinderen en deel dus hun droom om een betere toekomst te creëeren voor kwetsbare gezinnen in nood. In het dagelijks leven doe ik de marketing en communicatie voor een ouderenzorg organisatie. Voor Isaac en Jessie verzorg ik de communicatie rondom Oeganda, vanuit de rol als secretaris.

Melanie Hazenberg
Secretaris

Als klein meisje droomde ik ervan om kansarme kinderen in Afrika te helpen. Met de jaren is deze droom niet verdwenen, sterker nog, het verlangen is juist gegroeid. Als buurmeisjes zijn Jessie en ik al sinds onze kindertijd onderdeel geweest van elkaars leven. Toen Jessie en Isaac mij vertelden over hun plannen voelde het voor mij alsof alle puzzelstukjes op zijn plaats vielen. Ik kijk er enorm naar uit om dit project samen met hen en de rest van het team op te bouwen. Ik geloof dat ons gedeelde geloof en enthousiasme een prachtige basis is om deze droom werkelijkheid te laten worden. Zelf heb ik een achtergrond in de sociale wetenschappen en de criminologie. Daarnaast houd ik mij graag bezig met fotografie en reizen.

Kristi Camphuysen
Penningmeester

Begin 2017 leerde ik Jessie kennen als gastouder voor ons zoontje. Haar betrokkenheid en zorg voor kinderen vielen meteen op, maar al snel hoorden we meer over Isaac, en hun mooie en grotere plannen om zich in te zetten in Oeganda voor de kinderen en jongeren daar. Ik draag graag bij aan het verwezenlijken van hun plannen door actief mee te denken over de te nemen stappen en het aandragen van ideeën en mogelijkheden. Daarnaast stuur ik praktisch de datumprikkers rond voor de vergaderingen

Alida, thuisfrontcommissie

Wij zijn Wim en Elise. We kennen Jessie en Isaac van het kinderteam bij onze familie kerk De Bazuin. We delen de passie voor kinderwerk en bewonderen hun ambitie om zich in te zetten voor kinderen in Oeganda. Daarom dragen we graag bij aan de realisatie van hun droom.

Wim en Elise, thuisfrontcommissie